Barbara Kjellström

Är du med i en bokklubb eller …

… en bokcirkel. Kärt barn har många namn brukar det heta och just i det här fallet används en del olika benämningar. Men det spelar ingen roll vad du kallar ditt gäng. Det gemensamma för de här grupperna är att ett antal personer som är intresserade av att läsa, prata om böcker och att umgås träffas mer eller mindre regelbundet, just för att diskutera böcker.

Tips på böcker att läsa
Kanske har ni redan hunnit läsa de första två böckerna i serien om Charlotta Silverstake och hennes vänner på Trädgårdsgatan? Om inte, så tipsar jag gärna om dem.
Titlarna är:
Del 1. Inte vilken håla som helst – Från Strandvägen till Stallarholmen (släpptes 2021)
Del 2. Inte vilken julmarknad som helst – Från brända mandlar till julefrid (släpptes 2022)

Författarbesök
Vill du så kommer jag gärna och hälsar på i din bokklubb/cirkel och pratar om hur det gick till när skrev berättelserna om Charlotta Silverstake, hur det kom sig att handlingen utspelar sig just i Stallarholmen och varför hon fick ett gäng halvtokiga höns på kuppen.

Hör av dig!
Skicka ett mejl eller slå en signal så hittar vi en dag och tid som fungerar för alla.


PS. Den tredje delen i serien släpps som ljud och e-bok sommaren 2023.

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

Boksläpp!

Nu närmar sig boksläppet av den fjärde delen i serien om Charlotta Silverstake och hennes vänner på Trädgårdsgatan. ✨✨✨Kom på att jag inte visat det

LÄS »

✨Jippie! Ny bokserie ✨

Hurra! Nu har jag skrivit avtal med Lind & Co på en ny serie. Även denna gång blir det en feelgood. ✨✨✨ Jag törs inte

LÄS »

Feelgoodfestivalen i augusti

Nu får jag äntligen berätta … att jag är en av drygt tjugofem feelgoodförfattare som ska vara med på årets höjdpunkt – Feelgoodfestivalen i Sigtuna.

LÄS »