Barbara Kjellström

Hej världen!

Kul att du hittade hit. För det är just precis här som jag kommer samla en del av mina texter, tankar och funderingar. Tänker att det är bra att ha dem på ett och samma ställe.

Här kommer jag att berätta om mitt liv som författare, min trädgård och alla grönsaksland, dela en del recept eftersom jag älskar mat, prata om världens bästa snuzze som heter Frasse och mycket mer.

Men först lite kort om mig
Jag är uppvuxen i Stockholm, gift med författaren och musikern Harald Kjellström, har fem barn och lämnade storstadens stress sommaren 2018 för att flytta närmare naturen. Platsen blev Stallarholmen i Sörmland där jag skriver böcker (barn/ungdom och feelgood), odlar grönsaker i hopp om att bli självförsörjande, lagar en hel del vegansk och vegetarisk mat och försöker göra det mesta ”hemgjort”. Tänker att det mesta som finns i en butik borde jag kunna göra själv och gillar därför att dricka te ur egendrejad mugg, gå på trasmattor som jag har vävt, dra på mig raggsockor som jag har stickat osv.
Förutom att skriva på heltid driver jag ett produktionsbolag och förlag tillsammans med min man.

Nu ska jag fortsätta att redigera min senaste feelgoodroman som släpps till sommaren. Men som jag nämnde, så är min tanke att du ska få se lite mer ”behind the scenes” eller snarare ”bakom kulisserna”.

Hoppas vi får många glada skratt tillsammans!

Barbara Kjellström

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

Feelgoodfestivalen i augusti

Nu får jag äntligen berätta … att jag är en av drygt tjugofem feelgoodförfattare som ska vara med på årets höjdpunkt – Feelgoodfestivalen i Sigtuna.

LÄS »

Bokrea – Ungdomsfeelgood

✨✨✨Bokrean är igång och vi bidrar så klart med böcker! Idag tipsar jag om min och Haralds ungdomsfeelgood!✨✨✨Evil – ungdomsboken som handlar om tonårslivet i

LÄS »

Jag tror jag smäller av, igen

Att jobba som författare är ett ensamt jobb, därför är det extra roligt att få följa statistik, särskilt när den går åt rätt håll. Svenska

LÄS »