Barbara Kjellström

Bokomslaget är spikat!

✨✨✨

Att jobba med skrivandet på heltid innebär också att jag hela tiden befinner mig i olika faser. Allt beroende på var i processen en berättelse och en bok befinner sig.

✨✨✨

1 – Skriver råmanus
Just nu är jag i den kreativa fasen där jag helt fritt kan sitta och hitta på precis vad som helst. Karaktärerna får ta plats och berättelsen tar form. Den här delen tycker jag är extra rolig. Jag vet hur det hela ska börja, vad som ska hända ungefär i mitten och exakt hur berättelsen ska sluta. Allt annat dyker upp allt eftersom jag skriver. Om det är en fortsättning på Charlotta? Nej, det här är en helt ny berättelse. 😊

✨✨✨

2. Boksläpp
Den 1 augusti släpps den tredje delen i serien om Charlotta, vilket både är kul och pirrigt. Funderar en del, och undrar nervöst vad läsarna ska tycka. Gör en del inlägg i olika grupper där jag tipsar om serien, men vill inte bomba så att folk tröttnar. Det är en evig balansgång. Du får väldigt gärna tipsa vänner och bekanta, om böckerna! Och självklart spara ”Inte vilken festival som helst” i bokhyllan. Släpps där du lyssnar på ljudböcker.

✨✨✨

3. Spikat omslag!
Under veckan har det plingat till hur många gånger som helst i mejlkorgen, när min redaktör, min förläggare och jag har bollat tankar och funderingar kring pocketomslaget till den andra delen om Charlotta Silverstake – Inte vilken julmarknad som helst. Nu är i alla fall omslaget spikat och det är Emma Graves som formgivit det hela. Spana in ryggen på boken. Hur bred? Så bred! Boken blev på nästan 600 sidor. 🙂 Den släpps i november och kommer finnas där du köper pocketböcker.

✨✨✨

4. Planera bokrelease
Det är många som har frågat när del två kommer som pocket och just nu är jag i full färd med att sy ihop en bokrelease i Stallarholmen. För det är klart att vi ska ha ett jippo i vår lilla håla – som inte är vilken håla som helst. Jag återkommer med exakt datum, men det blir i november.

✨✨✨

Önskar alla en härlig fredag och en trevlig helg!

✨✨✨

//Barbara

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

✨Jippie! Ny bokserie ✨

Hurra! Nu har jag skrivit avtal med Lind & Co på en ny serie. Även denna gång blir det en feelgood. ✨✨✨ Jag törs inte

LÄS »

Feelgoodfestivalen i augusti

Nu får jag äntligen berätta … att jag är en av drygt tjugofem feelgoodförfattare som ska vara med på årets höjdpunkt – Feelgoodfestivalen i Sigtuna.

LÄS »

Bokrea – Ungdomsfeelgood

✨✨✨Bokrean är igång och vi bidrar så klart med böcker! Idag tipsar jag om min och Haralds ungdomsfeelgood!✨✨✨Evil – ungdomsboken som handlar om tonårslivet i

LÄS »