Barbara Kjellström

En vecka kvar, till boksläpp!

✨✨✨

Nu börjar det bli riktigt pirrigt, för att om exakt en vecka släpps den tredje och sista delen i serien om Charlotta Silverstake och hennes vänner i den lilla hålan på landet. Men som du kanske vet, så är det inte vilken håla som helst. Platsen där serien utspelar sig är i Stallarholmen, vars devis är just: Inte vilken håla som helst.

✨✨✨

Triologi & titlar
Redan när jag började skriva på den första boken, var min tanke att det skulle bli en triologi och jag skissade på vad som skulle hända i de tre delarna. Det jag inte visste var vilken titel respektive bok skulle få. Men allt eftersom så föll det sig så naturligt att de skulle heta: Inte vilken …
Häromdagen var jag inne i en bokhandel där de berättade att de kallar serien för ”Inte som-böckerna”. Kan säga att jag blev himla glad. Tycker att det lät så gulligt. Min förläggare berättade att de kallar den för ”Hålan-serien”.

✨✨✨

Tredje och sista boken
Nu är den sista boken i serien äntligen helt klar. Den är korrläst och producerad som e-bok, den är inläst av bästa Sofia Berntson och redo att släppas som både ljud- och e-bok. Beskrivning och baksidestext är också klart, likaså omslaget. Puh! Det enda som återstår, är att boken ska släppas vilket sker den 1 augusti.

Alltid lika pirrigt
Kan berätta att det är med skräckblandad förtjusning, som jag släpper taget om boken. Jag vet att det är många som längtar att få läsa uppföljaren och ser fram emot den. Samtidigt är det pirrigt att släppa i väg en bok och låta den få ett eget liv. Det spelar ingen roll hur många böcker jag har släppt, det är ändå lika nervöst. Tycker på ett sätt att jag borde ha vant mig, eftersom det har blivit en hel trave sedan jag släppte den första boken 2013.

Spara ner den i bokhyllan redan i dag
Så, nu håller jag tummarna att det finns några läsare som vill lägga boken i bokhyllan redan i dag och som sedan kommer njuta av den när den släpps. Kan garantera att jag kommer kika in hos Storytel, Bokus med flera och se om det dyker upp några betyg och recensioner. Men, det är ju en vecka kvar.

✨✨✨

Under tiden fortsätter jag att pyssla runt i trädgården, skördar allt som finns i grönsakslanden och njuter av stockrosorna som blommar för fullt.

Inte vilken festival som helst

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

Boksläpp!

Nu närmar sig boksläppet av den fjärde delen i serien om Charlotta Silverstake och hennes vänner på Trädgårdsgatan. ✨✨✨Kom på att jag inte visat det

LÄS »

✨Jippie! Ny bokserie ✨

Hurra! Nu har jag skrivit avtal med Lind & Co på en ny serie. Även denna gång blir det en feelgood. ✨✨✨ Jag törs inte

LÄS »

Feelgoodfestivalen i augusti

Nu får jag äntligen berätta … att jag är en av drygt tjugofem feelgoodförfattare som ska vara med på årets höjdpunkt – Feelgoodfestivalen i Sigtuna.

LÄS »