Barbara Kjellström

Över 50 000 sålda böcker!

Måste bara berätta … min förläggare på förlaget hörde precis av sig och berättade att de två första böckerna i feelgoodserien om Charlotta Silverstake och hennes knasiga grannar på Trädgårdsgatan har passerat 50 000 exemplar. Alltså de två första böckerna har sålts i mer än 50 000 ex.

Är helt överväldigad och så himla glad!

Tack, tack, tack – alla som har läst och lyssnat på berättelserna som utspelar sig i den lilla hålan Stallarholmen.

Det är just sådant här som motiverar mig att fortsätta skriva. För det är en sak att sitta hemma på sin kammare och skriva, där och då har jag ingen aning om ifall att någon kommer läsa eller tycka om berättelserna. Men NU, när jag precis fått den här glada nyheten från förlaget börjar jag faktiskt tro att berättelserna om Charlotta Silverstake uppskattas.

Nyper mig i armen och fånler. Nu tänker jag ta några hoppsasteg, eller till och med fuldansa, innan jag poppar en flaska med något bubbligt.

Än en gång – tack för att du läser mina böcker!

Böckerna finns där du lyssnar på ljudböcker och i bokhandeln.

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

Boksläpp!

Nu närmar sig boksläppet av den fjärde delen i serien om Charlotta Silverstake och hennes vänner på Trädgårdsgatan. ✨✨✨Kom på att jag inte visat det

LÄS »

✨Jippie! Ny bokserie ✨

Hurra! Nu har jag skrivit avtal med Lind & Co på en ny serie. Även denna gång blir det en feelgood. ✨✨✨ Jag törs inte

LÄS »

Feelgoodfestivalen i augusti

Nu får jag äntligen berätta … att jag är en av drygt tjugofem feelgoodförfattare som ska vara med på årets höjdpunkt – Feelgoodfestivalen i Sigtuna.

LÄS »