Barbara Kjellström

Över 50 000 sålda böcker!

Måste bara berätta … min förläggare på förlaget hörde precis av sig och berättade att de två första böckerna i feelgoodserien om Charlotta Silverstake och hennes knasiga grannar på Trädgårdsgatan har passerat 50 000 exemplar. Alltså de två första böckerna har sålts i mer än 50 000 ex.

Är helt överväldigad och så himla glad!

Tack, tack, tack – alla som har läst och lyssnat på berättelserna som utspelar sig i den lilla hålan Stallarholmen.

Det är just sådant här som motiverar mig att fortsätta skriva. För det är en sak att sitta hemma på sin kammare och skriva, där och då har jag ingen aning om ifall att någon kommer läsa eller tycka om berättelserna. Men NU, när jag precis fått den här glada nyheten från förlaget börjar jag faktiskt tro att berättelserna om Charlotta Silverstake uppskattas.

Nyper mig i armen och fånler. Nu tänker jag ta några hoppsasteg, eller till och med fuldansa, innan jag poppar en flaska med något bubbligt.

Än en gång – tack för att du läser mina böcker!

Böckerna finns där du lyssnar på ljudböcker och i bokhandeln.

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

Jag tror jag smäller av, igen

Att jobba som författare är ett ensamt jobb, därför är det extra roligt att få följa statistik, särskilt när den går åt rätt håll. Svenska

LÄS »

Jag tror jag smäller av!

Fick precis ett mejl från min förläggare som skrev: Du har fått en finfin BTJ-recension av Inte vilken julmarknad som helst. Grattis!Betyg 4! ✨✨✨ Men

LÄS »