Barbara Kjellström

Boksläpp – i dag!

Så var det äntligen dags – nu går det att lyssna på den tredje och sista boken i serien om Charlotta Silverstake.

✨✨✨

Precis som tidigare boksläpp så är det pirrigt. Men skillnaden den här gången, är att jag vet att det tar ett tag innan det börjar dyka upp betyg och/eller recensioner. Den här gången är boken dessutom nästan en och halv timme längre än de två första delarna. Det innebär att Inte vilken festival som helst, som är inläst av bästa Sofia Berntson, är på 15h och 24m.

✨✨✨

Döm om min förvåning när det började dyka upp betyg vid lunchtid, i dag, samma dag som boken släpps. Men det är klart, nu vet jag att det finns ett helt gäng lyssnare som gillar att lyssna med en högre hastighet.

✨✨✨

Nu håller jag tummarna att alla som väntat på den tredje boken kommer tycka att det är lika roligt att få läsa vad Charlotta och hennes vänner råkar ut för, som jag har tyckt att det var att skriva det. Hoppas att du får många timmars underhållning.


✨✨✨

Så här ser en glad författare ut. Nu ska jag försöka fokusera på ett helt annat manus. Puh! Men jag vet att jag inte kommer kunna låta bli att kika in och se om det dyker upp några nya recensioner eller betyg.

✨✨✨

Titel: Inte vilken festival som helst – Från fiolgnissel till technodunk
Författare: Barbara Kjellström
Förlag: Lind & Co
Inläsare: Sofia Berntson
Format: Ljud- och e-bok
Släppdatum: 1/8 2023

✨✨✨

PS. Känner du någon som skulle bli glad av att läsa om en håla på landet, så får du gärna tipsa om serien.


✨✨✨

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

Feelgoodfestivalen i augusti

Nu får jag äntligen berätta … att jag är en av drygt tjugofem feelgoodförfattare som ska vara med på årets höjdpunkt – Feelgoodfestivalen i Sigtuna.

LÄS »

Bokrea – Ungdomsfeelgood

✨✨✨Bokrean är igång och vi bidrar så klart med böcker! Idag tipsar jag om min och Haralds ungdomsfeelgood!✨✨✨Evil – ungdomsboken som handlar om tonårslivet i

LÄS »

Jag tror jag smäller av, igen

Att jobba som författare är ett ensamt jobb, därför är det extra roligt att få följa statistik, särskilt när den går åt rätt håll. Svenska

LÄS »