Barbara Kjellström

Det gäller att njuta!

Jag borde egentligen fokusera allt vad jag kan på mitt nya manus. Jag vet! Ändå kan jag inte låta bli att att plocka upp mobilen och kika in hos Storytel. Det är nästan som ett kinderägg, att skrolla bland de olika kategorierna.

Hur länge kan boken fortsätta klättra?
Nu har den senaste boken i serien om Charlotta Silverstake legat på 1:a plats i flera dagar. Alltså i kategorin Feelgood. Hur coolt är inte det? Jag brukar vara en positivt person. Ändå tänker jag, varenda gång, att nu har den nog börjat dala. Men den ligger fortfarande kvar, för tredje dagen i rad, på plats 1.

Storytels topplista – feelgood
Dessutom har de två tidigare böckerna också superbra placeringar. Så här ser det ut, idag:
1:a plats – Inte vilken festival som helst (del 1)
12:e plats – Inte vilken håla som helst (del 1)
18:e plast – Inte vilken julmarknad som helst (del 2)


Storytel topplista – Topp 50 i Sverige idag!
Jag törs knappt titta på listan över alla böcker, ändå gör jag det. Det finns så många etablerade författare på listan, som innehåller alla kategorier. Här trängs deckare, thriller, spänning och en och annan feelgood. Och se, på plats 9 (drar efter andan och blir glad i hela kroppen) där är Hålan 3.

Hoppar och skuttar
Har lust att hoppa och skutta runt här hemma och släppa loss i ngn fuldans. Men första skickar jag mängder med varma kramar till alla som lyssnar, läser och skriver så många positiva kommentarer om serien. Visst, det finns så klart ett gäng som inte gillar den, men de struntar vi i.

Nu ska jag njuta!

Glada hälsningar!
//Barbara

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

✨Jippie! Ny bokserie ✨

Hurra! Nu har jag skrivit avtal med Lind & Co på en ny serie. Även denna gång blir det en feelgood. ✨✨✨ Jag törs inte

LÄS »

Feelgoodfestivalen i augusti

Nu får jag äntligen berätta … att jag är en av drygt tjugofem feelgoodförfattare som ska vara med på årets höjdpunkt – Feelgoodfestivalen i Sigtuna.

LÄS »

Bokrea – Ungdomsfeelgood

✨✨✨Bokrean är igång och vi bidrar så klart med böcker! Idag tipsar jag om min och Haralds ungdomsfeelgood!✨✨✨Evil – ungdomsboken som handlar om tonårslivet i

LÄS »