Barbara Kjellström

TrädgårdsTisdag – skördar för fullt

🌱🌱🌱

Börjar äntligen få till en bra rutin. Skriver på förmiddagen och tar hand om allt som trädgården levererar på eftermiddagen.

🌱🌱🌱

Jag fick tips av @malinlundskog, eller läste på hennes blogg, om Pomodorometoden. Det innebär att jag ställer klockan (använder en webbsida som hon länkade till) och så skriver jag tills det plingar till för paus. Funkar förvånansvärt bra. Fick en hel del skrivet innan det var dags för lunch.

🌱🌱🌱

Direkt efter lunchen så ger vi oss ut i trädgården. Plockar bland annat ett och annat äpple. Visserligen har vi bara ett äppelträd, av sorten Katja, men som tur är så har grannarna flera olika sorter.

Är så tacksam att vi flyttade till vår lilla håla – Stallarholmen. Även om det är en mindre villatomt så levererar den mängder med ätbart.

Just nu njuter vi av tomater i alla möjliga storlekar och färger, pyttesmå plommon som är supergoda att äta som de är och att göra marmelad av samt päron. Trodde verkligen inte att vi kunde få så fina päron. De är fortfarande lite hårda, men kommer få ligga och mogna på en hylla i källartrappan.

🌱🌱🌱

Glada hälsningar

//Barbara

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

✨Jippie! Ny bokserie ✨

Hurra! Nu har jag skrivit avtal med Lind & Co på en ny serie. Även denna gång blir det en feelgood. ✨✨✨ Jag törs inte

LÄS »

Feelgoodfestivalen i augusti

Nu får jag äntligen berätta … att jag är en av drygt tjugofem feelgoodförfattare som ska vara med på årets höjdpunkt – Feelgoodfestivalen i Sigtuna.

LÄS »

Bokrea – Ungdomsfeelgood

✨✨✨Bokrean är igång och vi bidrar så klart med böcker! Idag tipsar jag om min och Haralds ungdomsfeelgood!✨✨✨Evil – ungdomsboken som handlar om tonårslivet i

LÄS »