Barbara Kjellström

TrädgårdsTisdag – skördar för fullt

🌱🌱🌱

Börjar äntligen få till en bra rutin. Skriver på förmiddagen och tar hand om allt som trädgården levererar på eftermiddagen.

🌱🌱🌱

Jag fick tips av @malinlundskog, eller läste på hennes blogg, om Pomodorometoden. Det innebär att jag ställer klockan (använder en webbsida som hon länkade till) och så skriver jag tills det plingar till för paus. Funkar förvånansvärt bra. Fick en hel del skrivet innan det var dags för lunch.

🌱🌱🌱

Direkt efter lunchen så ger vi oss ut i trädgården. Plockar bland annat ett och annat äpple. Visserligen har vi bara ett äppelträd, av sorten Katja, men som tur är så har grannarna flera olika sorter.

Är så tacksam att vi flyttade till vår lilla håla – Stallarholmen. Även om det är en mindre villatomt så levererar den mängder med ätbart.

Just nu njuter vi av tomater i alla möjliga storlekar och färger, pyttesmå plommon som är supergoda att äta som de är och att göra marmelad av samt päron. Trodde verkligen inte att vi kunde få så fina päron. De är fortfarande lite hårda, men kommer få ligga och mogna på en hylla i källartrappan.

🌱🌱🌱

Glada hälsningar

//Barbara

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

Jag tror jag smäller av, igen

Att jobba som författare är ett ensamt jobb, därför är det extra roligt att få följa statistik, särskilt när den går åt rätt håll. Svenska

LÄS »

Jag tror jag smäller av!

Fick precis ett mejl från min förläggare som skrev: Du har fått en finfin BTJ-recension av Inte vilken julmarknad som helst. Grattis!Betyg 4! ✨✨✨ Men

LÄS »