Barbara Kjellström

Borta bra, hemma bäst …

✨✨✨
Borta bra – hemma bäst …
✨✨✨

Tänk att det redan har gått en hel vecka sedan jag kom hem från Italien. Kan inte fatta att tiden går så himla fort.

Tur att det går att titta igenom bilder, minnas alla härliga vandringar, goda middagar och den där helt underbara lilla balkongen som var perfekt att sitta och skriva på.

✨✨✨

Men nu är jag tillbaka hemma och får fortsätta skriva. Kan berätta att Charlotta och hennes vänner tjatar på mig, att jag ska snabba mig på att skriva om dem. Jag lovar, jag gör allt vad jag kan. Halva råmanuset är klart, så det känns som att tidsplanen håller.

✨✨✨

Har en scen kvar, som ska skrivas i dag, sedan tar jag helg.

✨✨✨

Önskar dig en fin fredag och en härlig helg!

✨✨✨

PS. Har jag sagt att jag gillar dörrar? Finns så många vackra och man vet aldrig vad som döljer sig bakom. När en stängs, så kan en annan öppnas.

✨✨✨

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

Feelgoodfestivalen i augusti

Nu får jag äntligen berätta … att jag är en av drygt tjugofem feelgoodförfattare som ska vara med på årets höjdpunkt – Feelgoodfestivalen i Sigtuna.

LÄS »

Bokrea – Ungdomsfeelgood

✨✨✨Bokrean är igång och vi bidrar så klart med böcker! Idag tipsar jag om min och Haralds ungdomsfeelgood!✨✨✨Evil – ungdomsboken som handlar om tonårslivet i

LÄS »

Jag tror jag smäller av, igen

Att jobba som författare är ett ensamt jobb, därför är det extra roligt att få följa statistik, särskilt när den går åt rätt håll. Svenska

LÄS »