Barbara Kjellström

Skrivresa

✨✨✨
Även om Stallarholmen är min plats på jorden så var det underbart att få åka iväg på en Skrivresa till värmen. Att jag dessutom fick göra det med skrivvänner var ännu bättre. En av alla saker som jag gillar med att åka iväg är att jag får gå in i skrivbubblan och skriva precis hela tiden. Vilket jag gör på tåget, i vänthallar, på flygplatser, restauranger, i parker, på balkonger osv.

✨✨✨

Dagarna bestod av tre skrivpass = att jag lyckades passera 101 000 ord! 🙏🏽💪🏼Skrev, skrev och skrev. Men njöt också av god mat, innerliga samtal och en hel del promenader. Lyckades även hinna med en egen vandring på 2.5 h. Jag är ju van att gå på promenad m Frasse varje dag. Det är nämligen då jag tänker ut nya scener, kommer på dialoger och har tid att fundera på vad som kan förbättra en berättelse. Därför kändes det extra bra att få gå på en längre tur upp i bergen.

✨✨✨

Självklart hittade jag flera vackra dörrar. En av dem ser du i bildgalleriet. Är så fascinerad av dörrar. Börjar alltid fantisera om vad som händer eller kan hända bakom dem. Passerade ett träd på vandringen som var över 200 år. Såååå vackert och mäktigt. Gick även upp så tidigt en morgon att vi hann se soluppgången. Också mäktigt.

✨✨✨

Nu ska jag fortsätta sitta i min skrivbubbla. Förhoppningen är att ha klart råmanus till den sista november. Du kan väl hålla tummarna för mig? 🙏🏽

✨✨✨
// Barbara

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

Feelgoodfestivalen i augusti

Nu får jag äntligen berätta … att jag är en av drygt tjugofem feelgoodförfattare som ska vara med på årets höjdpunkt – Feelgoodfestivalen i Sigtuna.

LÄS »

Bokrea – Ungdomsfeelgood

✨✨✨Bokrean är igång och vi bidrar så klart med böcker! Idag tipsar jag om min och Haralds ungdomsfeelgood!✨✨✨Evil – ungdomsboken som handlar om tonårslivet i

LÄS »

Jag tror jag smäller av, igen

Att jobba som författare är ett ensamt jobb, därför är det extra roligt att få följa statistik, särskilt när den går åt rätt håll. Svenska

LÄS »