Barbara Kjellström

Undrar du vilken bok som släpps idag?

Då kan jag stolt berätta, att i dag släpps den andra delen i serien om Charlotta Silverstake och hennes vänner på Trädgårdsgatan som pocket. Jippie! Får låtsas att det är trumpeter och fanfarer här hemma i min lilla håla. Men kul är det, och stolt är jag.

✨✨✨

När formgivaren Emma Graves skulle göra omslaget till pocketversionen så passade vi (förlaget Lind & Co och jag) att kika på försäljningsstatistiken. I vanliga fall är jag inte så intresserad av statistik, men den här gången så var det verkligen extra kul. För det visade sig att de två första böckerna i serien hade sålt i över 50 000 ex. Som du ser så la Emma till en liten bubbla på framsidan av boken där det står hur många som sålts. Från djupet av mitt hjärta – ett STORT tack till alla er som har läst och gillat böckerna.

✨✨✨

Men, du kanske tillhör skaran som vill hålla en bok i handen? NU har du chansen! Pocketboken finns där du köper böcker och på bibblan. Om bibblan inte tagit in den så kan du lämna prata med bibliotekarien och lämna ett inköpstips.

✨✨✨

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och njuta ett par minuter av att boken har släppts i dag. Sedan är det dags för dagens andra skrivpass. För visst är vi nyfikna på hur det ska gå för Charlotta framöver.

✨✨✨

Kram
//Barbara

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

Boksläpp!

Nu närmar sig boksläppet av den fjärde delen i serien om Charlotta Silverstake och hennes vänner på Trädgårdsgatan. ✨✨✨Kom på att jag inte visat det

LÄS »

✨Jippie! Ny bokserie ✨

Hurra! Nu har jag skrivit avtal med Lind & Co på en ny serie. Även denna gång blir det en feelgood. ✨✨✨ Jag törs inte

LÄS »

Feelgoodfestivalen i augusti

Nu får jag äntligen berätta … att jag är en av drygt tjugofem feelgoodförfattare som ska vara med på årets höjdpunkt – Feelgoodfestivalen i Sigtuna.

LÄS »