Barbara Kjellström

Undrar du vilken bok som släpps idag?

Då kan jag stolt berätta, att i dag släpps den andra delen i serien om Charlotta Silverstake och hennes vänner på Trädgårdsgatan som pocket. Jippie! Får låtsas att det är trumpeter och fanfarer här hemma i min lilla håla. Men kul är det, och stolt är jag.

✨✨✨

När formgivaren Emma Graves skulle göra omslaget till pocketversionen så passade vi (förlaget Lind & Co och jag) att kika på försäljningsstatistiken. I vanliga fall är jag inte så intresserad av statistik, men den här gången så var det verkligen extra kul. För det visade sig att de två första böckerna i serien hade sålt i över 50 000 ex. Som du ser så la Emma till en liten bubbla på framsidan av boken där det står hur många som sålts. Från djupet av mitt hjärta – ett STORT tack till alla er som har läst och gillat böckerna.

✨✨✨

Men, du kanske tillhör skaran som vill hålla en bok i handen? NU har du chansen! Pocketboken finns där du köper böcker och på bibblan. Om bibblan inte tagit in den så kan du lämna prata med bibliotekarien och lämna ett inköpstips.

✨✨✨

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och njuta ett par minuter av att boken har släppts i dag. Sedan är det dags för dagens andra skrivpass. För visst är vi nyfikna på hur det ska gå för Charlotta framöver.

✨✨✨

Kram
//Barbara

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

Feelgoodfestivalen i augusti

Nu får jag äntligen berätta … att jag är en av drygt tjugofem feelgoodförfattare som ska vara med på årets höjdpunkt – Feelgoodfestivalen i Sigtuna.

LÄS »

Bokrea – Ungdomsfeelgood

✨✨✨Bokrean är igång och vi bidrar så klart med böcker! Idag tipsar jag om min och Haralds ungdomsfeelgood!✨✨✨Evil – ungdomsboken som handlar om tonårslivet i

LÄS »

Jag tror jag smäller av, igen

Att jobba som författare är ett ensamt jobb, därför är det extra roligt att få följa statistik, särskilt när den går åt rätt håll. Svenska

LÄS »