Barbara Kjellström

Jag tror jag smäller av, igen

Att jobba som författare är ett ensamt jobb, därför är det extra roligt att få följa statistik, särskilt när den går åt rätt håll. Svenska förläggarföreningen tar fram statistik över mest sålda böcker varje vecka. Eftersom jag nyligen släppte den andra delen om Charlotta Silverstake som pocket, så är det den listan jag kikar på varende vecka.

✨✨✨

Vecka 46 låg boken på plats 77 (ny) … men dra mig baklänges, titta vad som har hänt under vecka 47. Nu har den klättrat till plats 52. Jippie!

✨✨✨

Vill skicka ett STORT tack till alla som köper och läser pocketböcker. Ett extra tack till dig som väljer Inte vilken julmarknad som helst – Från brända mandlar till julefrid. Håller tummarna att du kommer tycka om fortsättningen om Charlotta och hennes vänner på Trädgårdsgatan.

Tack & kram!

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

✨Jippie! Ny bokserie ✨

Hurra! Nu har jag skrivit avtal med Lind & Co på en ny serie. Även denna gång blir det en feelgood. ✨✨✨ Jag törs inte

LÄS »

Feelgoodfestivalen i augusti

Nu får jag äntligen berätta … att jag är en av drygt tjugofem feelgoodförfattare som ska vara med på årets höjdpunkt – Feelgoodfestivalen i Sigtuna.

LÄS »

Bokrea – Ungdomsfeelgood

✨✨✨Bokrean är igång och vi bidrar så klart med böcker! Idag tipsar jag om min och Haralds ungdomsfeelgood!✨✨✨Evil – ungdomsboken som handlar om tonårslivet i

LÄS »