Barbara Kjellström

✨Jippie! Ny bokserie ✨

Hurra! Nu har jag skrivit avtal med Lind & Co på en ny serie. Även denna gång blir det en feelgood.

✨✨✨

Jag törs inte avslöja för mycket än, men det handlar så klart om en kvinna som av en slump hamnar på en ny ort. Dessutom har hon en del kärleksbekymmer, älskar croissanter och råkar givetvis ut för en hel del knasigheter. Kan säga att jag älskar att hänga med alla karaktärer och får mig en hel del skratt.

✨✨✨

Den första delen kommer i början av 2025. Ska bli så kul att få höra vad ni tycker när den väl släpps.

✨✨✨

På måndag får jag tillbaka manuset och då är det bara att kavla upp ärmarna och sätta igång att redigera. Till dess fortsätter jag att rensa ogräs i trädgården, kupa potatisen och pyssla om grönsakslanden.

✨✨✨

Önskar dig en fin fredag och en härlig helg!

✨✨✨

Själv ska jag fira och fortsätta röja i min egen trädgård.

✨✨✨

Barbara Kjellström

Vill du läsa mer?

✨Jippie! Ny bokserie ✨

Hurra! Nu har jag skrivit avtal med Lind & Co på en ny serie. Även denna gång blir det en feelgood. ✨✨✨ Jag törs inte

LÄS »

Feelgoodfestivalen i augusti

Nu får jag äntligen berätta … att jag är en av drygt tjugofem feelgoodförfattare som ska vara med på årets höjdpunkt – Feelgoodfestivalen i Sigtuna.

LÄS »

Bokrea – Ungdomsfeelgood

✨✨✨Bokrean är igång och vi bidrar så klart med böcker! Idag tipsar jag om min och Haralds ungdomsfeelgood!✨✨✨Evil – ungdomsboken som handlar om tonårslivet i

LÄS »